Φθιώτιδος Νικόλαος:Το μεγάλο λάθος των ανθρώπων της εποχής μας, είναι ότι δεν παραδέχονται την ύπαρξη του διαβό­λου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Εσπερινός Αγίας Μαρίνης

Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον ομώνυμο οικισμό της Στυλίδος την Τετάρτη 16 Ιουλίου το απόγευμα.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος με τη συμμετοχή πολλών ιερέων και έψαλλε βυζαντινή χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και τ. Σχολάρχου της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας κ. Στυλιανού Μαστρογιάννη.

Στο κήρυγμα του ο Φθιώτιδος Νικόλαος αναφερθείς στην αγία Μαρίνα ετόνισε τον πόλεμο του διαβόλου κατά του ανθρώπου. Κύριο έργο του διαβόλου είναι η παρα­πλά­νηση και η εξαπάτηση του ανθρώπου. Το μεγάλο λάθος των ανθρώπων της εποχής μας, είναι ότι δεν παραδέχονται την ύπαρξη του διαβό­λου. Το κο­σμι­κό πνεύμα και η διάχυτη αμαρτία μας έχουν αλλοιώσει τό­σο τα πνευ­μα­­τικά αισθητήρια, ώστε να μη μπορούμε να κατανοή­σου­με βασικές αλή­θειες της πίστεώς μας και να διακρίνουμε περι­στα­­τι­κά και γεγονότα της καθημερινής ζωής που προέρχονται από το διά­βο­λο.

Στην πανήγυρη παρέστησαν ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ. Κυριάκος Λιάκος, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Ηλιόπουλος, άλλοι τοπικοί φορείς και πλήθος πιστών από ολόκληρη τη Φθιώτιδα.  Ετικέτες