Τον Μητροπολίτη Καρπενησίου επισκέφθηκε ο Φθιώτιδος Νικόλαος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στο Καρπενήσι μετέβη την Παρασκευή το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος προκειμένου να επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Νικόλαο και να του ευχηθεί για τις άγιες ημέρες του Δεκαπενταγούστου, μετά μάλιστα από την δοκιμασία της υγείας του.

Ο Σεβασμιώτατος Καρπενησίου υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη στο Γραφείο του Επισκοπείου και είχε μαζί του μια πατρική και αδελφική συζήτηση επί πολλή ώρα.

Την χαρά του εξέφρασε ο Μητροπολίτης μας που βρήκε τον Γέροντα σε πολύ καλή κατάσταση μάλιστα σε ημέρα και ώρα που εδέχετο ιερείς και άλλους επισκέπτες και μετ’ ολίγο είχε υπηρεσιακό συμβούλιο.

Η συζήτηση ήταν ευχάριστη και περιεστράφη στα Εκκλησιαστικά και κοινωνικά θέματα, για τα οποία η κρίση του αγίου Καρπενησίου είναι πάντοτε συνετή και σοφή, καθότι είναι γνωστό σε όλους το εκκλησιαστικό ήθος, η σοβαρότητα και η ευαισθησία του.

Με πολλές ευχαριστίες για την αγάπη του προέπεμψε ο Σεβασμιώτατος Καρπενησίου κ. Νικόλαος τον Μητροπολίτη και του ευχήθηκε καλή δύναμη για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων των πνευματικών εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, που είναι αφιερωμένες στη δύναμη της προσευχής.

img_0350_3.jpg
img_0352_3.jpg
img_0354.jpg
img_0357_1.jpg


Ετικέτες