Τη στήριξη των πιστών αναμένει το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε σώμα συνήλθε σήμερα ο Σύλλογος Φίλων του ραδιοφώνου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς «Πειραϊκή Εκκλησία».

Το έργο που επιτελεί το μέσο ενημέρωσης είναι εξόχως σημαντικό, και για το λόγο αυτό είναι αναγκαία η στήριξη όλων γύρω του. Αυτό ήταν και το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που συνεχάρη το νέο Δ.Σ. και ευχήθηκε πλούσια τη Χάρη και την Ευλογία του Κυρίου μας Ιησού, προς ευόδωση του έργου του Συλλόγου που σκοπό και στόχο έχει την, με κάθε τρόπο και έργο, ενίσχυση του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία», ενός σταθμού που 27 χρόνια, απευθύνεται στους ανθρώπους καλώντας τους να ακούσουν τον Λόγο του Ευαγγελίου και εκπέμποντας μήνυμα παρηγοριάς και ελπίδας.

Η μαρτυρία της χριστιανικής ζωής και της ορθόδοξης παράδοσης αποτελεί το επίκεντρο και τον σκοπό του προγράμματός της Πειραϊκής Εκκλησίας, η οποία από την αρχή της λειτουργίας της στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο στην προσευχή και την αγάπη των ακροατών της.

Ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός περιμένει τη συμπαράσταση όλων των φίλων του, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία και την Ορθόδοξη μαρτυρία του, στα μήκη και πλάτη της υφηλίου, παραμένοντας «το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας»!

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Ραδιοφώνου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς «Πειραϊκή Εκκλησία» ύστερα από ψηφοφορία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, Πρωτοσύγκελος Ι.Μ.Π.
Αντιπρόεδρος: κ.Δημήτριος Αλφιέρης, Διευθυντής ιδιαιτέρου γραφείου Σεβασμιωτάτου, Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Ι.Μ.Π.
Γενικός Γραμματέας: Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Μαρκόπουλος, Πρόεδρος Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς
Ταμίας: Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Παναγιώτου, Πρόεδρος Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς
Μέλος: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καράμπελας, Διευθυντής Έκθεσης Χριστιανικού Βιβλίου Ι.Μ.Π.

radio1.JPG
radio.JPG
radio2.JPG


Ετικέτες