Την ορκωμοσία του Δημάρχου Λοκρών τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Λοκρών κ. Νικολάου Λιόλιου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ετέλεσε την Κυριακή 31 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στην Αταλάντη.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στον κ. Δήμαρχο να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επέδειξε κατά την προηγούμενη θητεία του και να ολοκληρώσει τα οράματά του. Επ’ ευκαιρίας τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά για την άριστη συνεργασία που είχε με την Ιερά Μητρόπολη και τις κατά τόπους ενορίες του Δήμου εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία σε θέματα θρησκευτικού τουρισμού, φιλανθρωπίας και ανόδου της πνευματικότητος της περιοχής.

Τέλος του προσέφερε μία Καινή διαθήκη με την ευχή ο Θεός να είναι πάντοτε βοηθός εις το έργο του.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Θύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Ταξίαρχος Στέφανος Λουλακούδης και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοικήσεως, Ιερείς και δημότες της περιοχής.Ετικέτες