Τελέτηκε ο Αγιασμός στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας στο Νέο Ψυχικό (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Αγιασμός του Κοινωνικού φροντιστηρίου στο πρότυπο Νεανικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό τελέσθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.

Για άλλη μία χρονιά, αυτός ο χώρος θα αποτελέσει κέντρο γνώσης των μαθητών.

Το Νεανικό κέντρο πλημμύρισε από νέους και νέες που διψούν για μάθηση και όπως επισήμανε ο π. Γεώργιος (υπεύθυνος της Ενοριακής Νεανικής Εστίας), εμπιστεύονται πλέον την Εκκλησία και στον χώρο της εκπαίδευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα γίνονται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της εκπαίδευσης, ενώ οι αίθουσες διαθέτουν μεταξύ άλλων γιγαντοοθόνες smart, ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους και τελευταία έναν διαδραστικό πίνακα τελευταίας γενιάς δωρεά του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελή Ξυριδάκη.

Το δήμο εκπροσώπησε η κα Νέλλη Λάβδα, εντεταλμένη σύμβουλος του δημάρχου, η οποία σε κλίμα συγκινήσεως εξήρε το έργο της Νεανικής εστίας και συνεχάρη τον π. Γεώργιο και τους συνεργάτες του για την πρόοδο της Εκκλησίας στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος, μας διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού σε όλα τα προγράμματα που υλοποιεί η Νεανική μας Εστία.

psyxiko1.jpg
psyxiko2.jpg
psyxiko3.jpg


Ετικέτες