Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και ευχές δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στα Γραφεία και στο Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, ο Σεβ. Ποιμενάρχης  κ. Διονύσιος.

Η Φιλαρμονική του Δήμου, Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Χορωδία Κορίνθου «Ο ΦΟΙΒΟΣ», παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία των Ι. Ναών της πόλεως με επικεφαλής αυτά των Ι. Ναών Απ. Παύλου, Κοιμ. Θεοτόκου και Μετ. Σωτήρος, μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου και άλλων Σχολείων, πολλοί Σύλλογοι, αλλά και πλήθος μικρών παιδιών προσήλθαν με χαρά για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα και καθιερωμένα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Ξεχωριστή επίσκεψη επί τη ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων έκανε στον Σεβ. Μητροπολίτη και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Απ. Παπαφωτίου, κ. Γ. Πετρίτση, κ. Κ. Λέγγα και κ. Αθ. Γκίκα και την κ. Μ. Σκλία, Πρόεδρο του Κ.Ε.Κ..

Ο Σεβασμιώτατος περιχαρής δέχθηκε όλους όσους τήρησαν το παμπάλαιο Εκκλησιαστικό έθιμο και αφού τους ξενάγησε στους χώρους του ανακαινισμένου Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως, μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και την διανομή του Ημερολογίου του 2016 της Ι. Μητροπόλεως ευχήθηκε κατάλληλα με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό που εκπροσωπούσαν το «Καλά Χριστούγεννα».