Συναυλία αγάπης (φωτο)

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση με τον τίτλο «Βραδιά αγάπης για τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» της πόλεως Ρεθύμνης την Δευτέρα 12η Μαίου 2014. Στην συναυλία αυτή συμμετείχαν αφιλοκερδώς δύο σημαντικοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες: η Μελίνα Ασλανίδου και ο συντοπίτης μας Μιχάλης Τζουγανάκης.

Ο χώρος της εκδηλώσεως γέμισε με τους τρεις χιλιάδες και πλέον ανθρώπους που έσπευσαν να απολαύσουν το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα και να συνδράμουν παράλληλα το φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας. Τα έσοδα από την συναυλία θα διατεθούν αποκλειστικά για τις, ιδιαίτερα αυξημένες τον τελευταίο καιρό, ανάγκες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην οργάνωση της εκδηλώσεως βοήθησαν αποφασιστικά και εθελοντικά πολλοί άνθρωποι και φορείς, τους οποίους η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Τούς ιδιαίτερα αγαπητούς στους νέους ανθρώπους τραγουδιστές Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Τζουγανάκη ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των ανθρώπων που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο, και προπάντων των ανθρώπων οι οποίοι είναι οι αποδέκτες της αγαπητικής αυτής εκδηλώσεως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος κατονομάζοντας την συναυλία ως ύμνο στην αγάπη, ύμνο στην ανθρωπιά, ύμνο στην αρχοντιά των ανθρώπων του ευλογημένου τόπου μας.

sinaU2.jpg
sinaU3.jpg
sinaU4.jpg
sinaU5.jpg