Συνάντηση του Μητροπολίτη Κορίνθου με τα Ηγουμενοσυμβούλια (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πραγματοποιήθηκε χθες, στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» στην Κόρινθο, συνάντηση των Ηγουμενοσυμβουλίων όλων των Ιερών Μονών, Ιερών Ησυχαστηρίων ως και των υπευθύνων των Μοναστικών Κτισμάτων της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου μετά του Σβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυτής κ. Διονυσίου με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου πολιτικού έτους 2015.

Μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητος, που διασφαλίζει το ανύστακτο πατρικό ενδιαφέρον του Σεβ. Μητροπολίτου για τις Ι. Μονές αλλά και η υιϊκή διάθεσις της εν Χριστώ υπακοή των Ιερών Αδελφοτήτων των Ι. Μονών προς τον Επίσκοπόν τους, συνεζητήθησαν πνευματικά, διοικητικά, διαχειριστικά ως και πάσης φύσεως θέματα, που αφορούν στην ομαλή λειτουργία και περαιτέρω πνευματική πορεία των Ιερών Κοινοβίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

Στην συνάντηση αυτή παρίστατο και ο Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου κ. Πέτρος Θωμαῒδης, Δικηγόρος Κορίνθου και μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, ο οποίος και έλαβε τον λόγο διευκρινίζοντας συγκεκριμμένα Εγκύκλια Σημειώματα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, που ήδη είχαν λάβει τα Ηγουμενοσυμβούλια. Ακολούθησε επικοδομητικός διάλογος και η συνάντηση έληξε με την έκφραση ευχαριστιών εκ μέρους των Ηγουμενοσυμβουλίων γιά την Πατρική μέριμνα και την ολόθυμη αγάπη του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου προς τας Ιερά Κοινόβια της Ι. Μητροπόλεως Του.

DSC00513.JPG
DSC00515.JPG
DSC00516.JPG
DSC00519.JPG
DSC00521.JPG


Ετικέτες