Συνάντηση Κατηχητών στην Μητρόπολη Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το απόγευμα της Τετάρτης, 14ης Οκτωβρίου 2015, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, επραγματοποιήθει η συνάντησις των Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την καθοδήγησιν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος.

Αρχικώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με αφορμήν την αναγνωσθείσαν Ευαγγελικήν περικοπήν του σπορέως, κατά την προτεραίαν Κυριακήν, ανεφέρθη στη σπουδαιότητα της καλλιεργείας της ψυχής και την μετατροπήν της σε γην αγαθήν με τη συμμετοχή στα Μυστήρια της Εκκλησίας, αλλά και σε οποιεσδήποτε πνευματικές ευκαιρίες.

Εν συνεχεία, ανεπτύχθη εποικοδομητικός διάλογος και ετέθησαν ορισμένα προβλήματα της συγχρόνου εποχής, ετονίσθη δε η αναγκαιότητα προσεγγίσεως των νέων για την πνευματική οικοδομή τους και την ένταξί τους στη ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Εν κατακλείδι, ο Ποιμενάρχης της τοπικής Εκκλησίας ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους λαικούς κατηχητές για την προσφερομένην θυσιαστικήν διακονίαν τους και επικαλέστηκε προς πάντας τον άνωθεν φωτισμόν και την εξ Ύψους δύναμιν.

DSC_0278.jpg
DSC_0279.jpg
DSC_0282.jpg
DSC_0285.jpg
DSC_0290.jpg
DSC_0291.jpg
DSC_0307.jpg
DSC_0321.jpg


Ετικέτες