Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Μητρόπολη Πατρών για τους πλημμυροπαθείς σε Σερβία και Βοσνία

Loading...


Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκίνησε η Ιερά Μητρόπολη Πατρών για τους πληγέντες από τις πλημμύρες σε Σερβία και Βοσνία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Οι αδελφοί μας στην Σερβία και την Βοσνία, λόγω των προσφάτων μεγάλων πλημμυρών, υπέστησαν ανυπολόγιστες καταστροφές και θρήνησαν για πολλές ανθρώπινες ζωές.

Από τους ομοδόξους αυτούς και εμπεριστάτους αδελφούς μας, δεχθήκαμε την έκκληση να βοηθήσωμε, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να προσφέρωμε βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες, θα συγκεντρωθούν αυτή την εβδομάδα,  σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τρόφιμα μακράς διαρκείας (δηλ. γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, κλπ.), εμφιαλωμένο νερό, κλινοσκεπάσματα, πάνες για βρέφη και για ηλικιωμένους. Παρακαλούμε θερμώς, να προσφέρετε ο καθείς εφ’ όσον δύνασθε και ο,τι δύνασθε. 

Και στο Ναύπλιο

Πολίτες κυρίως από την Σερβία που ζουν στο Ναύπλιο συγκεντρώνουν τρόφιμα ,ρούχα κι άλλα είδη πρώτης Ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Σερβίας που εδώ κι πολλές ημέρες έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από τις πλημμύρες στην χώρα τους. Η συγκέντρωση ρούχων γίνεται στην οδό Ασκληπιού ,δίπλα στο Μερακλίδικο στην Άρια Ναυπλίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6995724056.     Ετικέτες