Στο Οικοτροφείο αρρένων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μέσα στην αναστάσιμη ατμόσφαιρα των Αγίων ημερών του Πάσχα και έπειτα από την ευγενή πρόσκληση του Διευθυντού του Φοιτητικού Οικοτροφείου Αρρένων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών κ. Δημητρίου Κεχαγιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επεσκέφθη για μια ακόμη φορά το Οικοτροφείο Αρρένων της Χριστιανικής Εστίας.

Οι φοιτητές που φιλοξενούνται στο Οικοτροφείο επεφύλαξαν μια θερμή υποδοχή στον Σεβασμιώτατο, με αναστάσιμους ύμνους. Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του, παρεκάθησαν στην εόρτια τράπεζα των Φοιτητών που παρέθεσαν οι υπεύθυνοι του Οικοτροφείου με πολλή αγάπη και ζέστη ψυχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Οικοτροφείου για την πρόσκληση, και συνεχάρη τους Πατέρες που εργάζονται στον πνευματικό τομέα, τον π. Δανιήλ και τον π. Χριστοφόρο, τον κ. Αναστάσιο Κωστόπουλο τέως Δ/τνη του Οικοτροφείου για το πολύτιμο έργο τους και επήνεσε τα παιδιά για την αγνότητα της ψυχής τους και την ευσέβειά τους, ενώ τους απηύθυνε λόγους πνευματικής οικοδομής και ωφελείας.

Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήση και τις κυρίες που διακονούν με πολλή αγάπη στο Οικοτροφείο. Η όλη ατμόσφαιρα ήτο ευχάριστη και χαρούμενη, ενώ τα παιδιά έψαλαν πρωτότυπα αναστάσιμα κάλαντα και ύμνους.

Στο τέλος, ο Διευθυντής του Οικοτροφείου κ. Δημήτριος Κεχαγιάς, προσέφερε στον Σεβασμιώτατο ένα συμβολικό δώρο, (εικόνα με την μορφή και το απολυτίκιο του Ιερού Χρυσοστόμου), ως έκφραση υιικής αγάπης και σεβασμού.

3004patr.jpg
3004patr1.jpg
3004patr2.jpg
3004patr3.jpg
3004patr4.jpg


Ετικέτες