Στη Μεσσηνία λειτούργησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Κυριακή Β΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην πόλη της Μεσσήνης προσκεκλημένος της οικογενείας του Πρωτοσυγκέλου της Μητροπόλεως π. Χρυσοστόμου Μπένου για να τελέσει τη βάπτιση της ανηψιάς του, λειτούργησε στον μεγαλοπρεπή Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Μεσσήνης, μετά από σχετική άδεια του επιχώριου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Στην Θεία Λειτουργία ιερούργησε πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσσυγγέλου της Μητροπόλεως, του Εφημερίου της ενορίας π. Κωνσταντίνου Μελλισουργού και του Αρχιδιακόνου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας π. Νεοφύτου.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου εκήρυξε τον Θείο Λόγον επί του Ευαγγελίου τονίζοντας το υπέρτατο καθήκον του χριστιανού, την αγάπη.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη της τοπικής Εκκλησίας για την ευγενή άδεια Του να τελέσει τα Μυστήρια της Θείας Ευχαριστίας και του Βαπτίσματος.

0610elef.jpg
0610elef1.jpg
0610elef2.jpg
0610elef3.jpg
0610elef4.jpg
0610elef5.jpg

 Ετικέτες