Ρασοφορία νέου Μοναχού στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων(ΦΩΤΟ)

Loading...


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων η Ρασοφορία του Μοναχού Φιλάρετου Θεοδωρακόπουλου (υιός των Βασίλη Θεορωρακόπουλου και Μαρίας Τριπολιτσιώτη).

 Στην τελετή που τέλεσε ο καθηγούμενος της Ιερά Μονής πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Ευσέβιος, παραβρέθηκαν, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητοπόλεως π. Ιωακείμ, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Χρήστος Τσάκαλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο τ. Βουλευτής κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών «ο Στριφτόμπολας» κ. Γεωργία Χασαποπούλου με σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, οι μοναχές της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Να ευχηθούμε πάντα Άξιος και να τον ενισχύσει ο Κύριος και η Παναγία η Θεοσκέπαστος, που από μικρό παιδί διακονεί, να τον σκεπάζει να τον προστατεύει και να του δίνει δύναμη, φώτιση και υγεία.

Η Οικογένεια του νέου Μοναχού ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και συμπροσευχήθηκαν για υγεία και ενδυνάμωση στην σημαντική αυτή ημέρα για τον εκλεκτό  π. Φιλάρετο. 

 

 Ετικέτες