Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ελευθερούπολη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως, εξ αφορμής του τεσσαρακονθήμερου μνημοσύνου του Γεωργίου Στάντζιου, πατρός του Μητροπολίτου Νειλουπόλεως κ. Γενναδίου.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο εκπρόσωπος της Α.Θ. Μακαριότητος, του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β”, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος, συμμετεχόντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου, του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Λευκουπόλεως της Εκκλησίας της Βουλγαρίας κ. Πολύκαρπου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νειλουπόλεως κ. Γενναδίου καθώς και Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως ενώ συμπροσευχόμενος ήταν ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Γεωργίου Στάντζιου. Ο προεξάρχον Μητροπολίτης Τριπόλεως αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Χρυσόστομο για την ευγενή φιλοξενία στους Αγίους Αρχιερείς που παρέστησαν στην ακολουθία, ευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του κεκοιμημένου, και να χαρίσει ο Θεός το βάλσαμο της παρηγορίας στον Σεβασμιώτατο και στους συγγενείς του εκλιπόντος.

1210elef1.jpg
1210elef2.jpg
1210elef3.jpg
1210elef4.jpg
1210elef5.jpg

 

 Ετικέτες