Ποιμαντική επίσκεψη του Μητρ. Σύρου στη Φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟ» στην Άνδρο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Μύκονο, ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ επιβιβαστηκε στη Φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟ», συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Άνδρου κ. Θ. Σουσούδη και το Λιμενάρχη Άνδρου κ. Νάνο, γενόμενος δεκτός με αισθήματα σεβασμού, ευγένειας και φιλοξενίας περισσής από τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο κ. Πολλάτο και τα μέλη του πληρώματος, προς τα οποία ομίλησε στο Ελικοδρόμιο του πλοίου και τους ευχήθηκε να έχουν ειρηνικούς πλόες και ασφαλείς πτήσεις τα ελικόπτερα. 

Τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του διότι φυλάσσουν τα όρια της πατρώας γης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εθνικό φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκονται πάντα στην προσευχή του, σε κάθε Θεία Λειτουργία, τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και ευλογημένο Πάσχα και τους παρότρυνε να αντιμετωπίζουν νικηφόρα τις πολυτάραχες και πολυκύμαντες στιγμές της ζωής τους πάντοτε με την πίστη και την ελπίδα στο Θεό.

    Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη ιδιαίτερα τον Κυβερνήτη, διότι διεσκεύασε μικρό θάλαμο του Πλοίου σε Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου, την εικόνα του οποίου και προσεκύνησε.

    Ευχές και ευχαριστίες προς το Πλήρωμα απηύθυνε επίσης και ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης. 

 

 

 Ετικέτες