Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Δωρόθεου στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ευθύς μετά την άφιξή του στην Τήνο, προερχόμενος από την Άνδρο, ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος επεσκέφθη τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του ΠΙΙΕΤ συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Γεώργιο Φανερό, όπου τον υπεδέχθησαν ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Καλογήρου και μέλη του ΔΣ, καθώς και ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι σε αυτήν.

Ο Σεβ. ευλόγησε την τράπεζα των περιθαλπομένων και επεσκέφθη όλους τους κατακεκλιμένους στα δωμάτιά τους, ευχόμενος για το νέο έτος και ευλογών, με εικόνισμα του Αγίου Βασιλείου.

Ευχήθηκε υγεία και άλυπα γηρατειά και συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, τον Διευθυντή και τους εργαζομένους για τη δραστηριότητά τους και την προσφορά τους, τονίσας ότι όλα τελούν κάτω από την ευλογία της Παναγίας και πραγματοποιούνται με την οικονομική στήριξη του Ιερού Ιδρύματος.

Εν συνεχεία ο Σεβ. ευχήθηκε στους καταστηματάρχες της λεωφόρου Ευαγγελιστρίας για το νέο έτος και μετέβη στο Λιμεναρχείο Τήνου, μετά από πρόσκληση του κ. Λιμενάρχη, όπου παρουσία όλων των Αξιωματικών ευλόγησε την πίτα για το νέο έτος.

Ο κ. Δωρόθεος συνεχάρη τον Λιμενάρχη και τους Αξιωματικούς για το επιτελούμενο από αυτούς έργο, τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις μετακομιδές ασθενών, αλλά και για την διευκόλυνση ενίοτε των ποιμαντικών του μετακινήσεων και ευχήθηκε και το 2016 να συνεχίσουν με το ίδιο φρόνημα και ζήλο το εθνοφελές έργο τους κάτω από τη σκέπη και την ευλογία της Παναγίας και του Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Λιμενάρχης στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε τον Σεβ. γιατί πάντοτε όπως είπε η Ιερά Μητρόπολη προθύμως ανταποκρίνεται σε αιτήματα του Λιμεναρχείου και τον παρεκάλεσε να προσεύχεται για όλους τους Αξιωματικούς ώστε με υγεία και δύναμη να επιτελούν τα καθήκοντά τους.

Εν συνεχεία ο Σεβ. στην αίθουσα τελετών του ΠΙΙΕΤ πραγματοποίησε Ιερατική Σύναξη.

DSC_0258.jpg
DSC_0264.jpg
DSC_0273.jpg
DSC_0290.jpg
DSC_0305.jpg
DSC_0314.jpg
DSC_0327.jpg
DSC_0333.jpg
DSC_0339.jpg
L1150282.jpg

 Ετικέτες