Πενήντα παιδιά από την Τσεχία στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μία ομάδα πενήντα παιδιών από την Εκκλησία της Τσεχίας με επικεφαλής τον Πρεσβ. π. Βασίλειο Čerepko αφίχθη χθες στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στην παραλία του Καινουρίου Λοκρίδος, όπου και θα φιλοξενηθούν για δεκαπέντε ημέρες από την Ιερά Μητρόπολη.

Έως τις 27 Αυγούστου τα παιδιά με τους συνοδούς τους θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν τη θάλασσα, το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της κατασκήνωσης και να γευτούν τη φθιωτική φιλοξενία.

Σήμερα το πρωί τις Κατασκηνώσεις επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους διένειμε ευλογίες. Τα παιδιά τραγούδησαν στο Σεβασμιώτατο και έψαλλαν ωραιότατα ύμνους, μάλιστα δε ορισμένους στα Ελληνικά.

Το Σάββατο 15 Αυγούστου εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου οι φιλοξενούμενοι θα εκκλησιαστούν στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου.

Στις 24 Αυγούστου θα αφιχθεί στη Φθιώτιδα και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος πρώην Πράγας και Χωρών Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστοφόρος, όπου και θα παραμείνει για ολιγοήμερες διακοπές, φιλοξενούμενος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας κ. Νικολάου.

img_0508_1.jpg
img_0511_0.jpg
img_0514_1.jpg
img_0519_1.jpg
img_0523.jpg
img_0533_3.jpg
img_0536_2.jpg
img_8169.jpg
img_8174_0.jpg
img_8180_2.jpg


Ετικέτες