Παραδόθηκαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Loading...


Τα τρόφιμα που αγοράστηκαν από τα έσοδα της συναυλίας που διοργανώθηκε το Σάββατο 13/9 παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Η παράδοση έγινε στους ιερείς που διαχειρίζονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, από την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ελένη Αντωνίου και ο εμπνευστής της εκδήλωσης κ. Μαν. Στεργιόπουλος.
Η συναυλία είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του σωματείου Ακαδημία Ορφέας Καρδίτσας και την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, παρέδωσαν το πρωί της Τρίτης 30/9

Ο συντονιστής του Σπιτιού της Αγάπης, όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Κάμπας, μετέφερε στην κ. Αντωνίου και τον κ Στεργιόπουλο τις ευχαριστίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου για την πρωτοβουλία και τη δωρεά των τροφίμων και ευχήθηκε το παράδειγμα των διοργανωτών της εκδήλωσης να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς ή ιδιώτες.

Η κ. Αντωνίου επισήμανε οτι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής που θα συνεργαστεί στενά με την τοπική Εκκλησία, αλλά και φορείς ή ιδιώτες αναλαμβάνοντας ή υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που θα έχουν αυτή τη στόχευση.Ετικέτες