Πανηγυρική Αγρυπνία στο Στασίδι του Αποστόλου Παύλου στη Σαμοθράκη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το βράδυ της 28ης Ιουνίου 2015 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος περιστοιχιζόμενος τους ιερείς της Σαμοθράκης τέλεσε την βραδυνή Αγρυπνία με τον πανηγυρικό Εσπερινό, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Στασίδι του Αποστόλου Παύλου, που βρίσκεται στο 7ο χλμ. της οδού Καμαριώτισσας-Θερμών στη Σαμοθράκη.

Την αγρυπνία που διήρκεσε μέχρι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα παρακολούθησαν αρκετοί εκ των κατοίκων του νησιού και μερικοί προσκυνητές από την Αλεξανδρούπολη. Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους την ευλογία του Αποστόλου των Εθνών, που το πρώτο ευρωπαϊκό έδαφος που πάτησε ήταν η Σαμοθράκη, και ευχήθηκε για την πατρίδα μας να βγει γρήγορα από τη δύσκολη οικονομική και πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ανήμερα το πρωί της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Μητροπολίτης χοροστάτησε σε Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο εορτάζον γραφικό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου που βρίσκεται στο Επισκοπείο της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη.

3006alex.jpg
3006alex1.jpg
3006alex2.jpg
3006alex3.jpg
3006alex4.jpg


Ετικέτες