Πανήγυρις του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Αμαρουσίου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Αμαρουσίου. 

Συμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. κ. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος αυτής Αιδεσ. Πρωτ. κ. Χρίστος Κυριακόπουλος, Κληρικοί τόσο της Ιεράς Μητροπόλεως όσο και ετέρων, καθώς και πλήθος ευλαβών χριστιανών. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο τακτικός Ιεροκήρυξ Πανοσ. Αρχιμ. κ. Νικάνωρ Καραγιάννης, αναφερόμενος στο νόημα της μεγάλης Εορτής και επεσήμανε την εικόνα της ανοικτής αγκαλιάς του δικαίου Συμεών ως προτύπωση της πανανθρώπινης αναζήτησης για τον Χριστό.

Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής, 2 Φεβρουαρίου ε.ε., τελέστηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου , ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Υπαπαντής του Κυρίου στους δρόμους της πόλεως τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλεως και πλήθους πιστών παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμαρουσίου.

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες