Πήρε εξιτήριο ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Loading...


Εξιτήριο πήρε από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, όπου νοσηλεύονταν από την προηγούμενη Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η υγεία του Ποιμενάρχη της Μητροπόλεως Καρπενησίου, έχει βελτιωθεί αισθητά και το μεσημέρι έφυγε από το Νοσοκομείο για σπίτι συγγενικού του προσώπου στην Αθήνα, όπου και για ένα διάστημα θα συνεχιστεί η φαρμακευτική αγωγή αποκατάστασης της υγείας του.

Χθες τον κ.κ. Νικόλαο επισκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον 3 Συνοδικούς Μητροπολίτες και συνεργάτες του. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ασθενούντα Μητροπολίτη και από τον Διοικητή και τους θεράποντες ιατρούς ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πορεία της υγεία του.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 15 Μαΐου, τον Σεβασμιώτατο επισκέφτηκαν, ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος είπε ότι θα επισκεφτεί και τον γέροντα πολύ σύντομα στο Καρπενήσι, ενώ τον πολιό Ιεράρχη είδαν ο Μητρ. Λήμνου καθώς συγγενείς και κληρικοί.Ετικέτες