Ο Φθιώτιδος Νικόλαος μοίρασε βοηθήματα στα στελέχη του νεανικού έργου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Αγιοβασιλόπιτα των στελεχών Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ευλόγησε την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος στην αίθουσα τελετών του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία παρουσία των υπάλληλων των Γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους νέους και νέες που προσέφεραν εθελοντική υπηρεσία καθ’ όλο το διάστημα της κατασκηνωτικής περιόδου, που χάρις στην αγάπη τους και την προσφορά τους προς τα παιδιά μας επέτυχε η κατασκηνωτική περίοδος, η οποία φιλοξένησε δωρεάν 500 περίπου παιδιά της Φθιώτιδος. Μίλησε για τα οφέλη της κατασκηνωτικής ζωής, το γεγονός ότι οι ίδιοι γίνονται παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά και τους συμβούλεψε να μην απομακρυνθούν από την Εκκλησία γιατί μόνο κοντά στο Χριστό θα βρουν χαρά, ανανέωση και δύναμη. Ως δείγμα ευχαριστιών και αγάπης ο Ποιμενάρχης μας προσέφερε στους νέους και στις νέες χρηματικά δώρα ύψους 6.000 ευρώ, το ημερολόγιο τσέπης του νέου έτους και ένα βιβλίο.

Απευθυνόμενος προς τους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους ευχήθηκε δύναμη, προθυμία εξυπηρετήσεως των προσερχομένων στα γραφεία της Μητροπόλεως και αγάπη προς την εργασία αυτή, κυρίως δε πόθο, ώστε διά της εργασίας να τιμάται και να δοξάζεται η Εκκλησία μας και το όνομα του Τριαδικού Θεού.

Κατά την κοπή της πίτας από τον Σεβασμιώτατο, οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως καλή χρονιά.

img_0003_3.jpg
img_0007_6.jpg
img_0013_6.jpg
img_0027_4.jpg
img_0052_8.jpg
img_0070_2.jpg
img_0160_4.jpg
img_0171_4.jpg
img_0228_3.jpg
img_0234_3.jpg
img_0247_2.jpg

 Ετικέτες