Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στην γιορτή λήξης του Παιδικού Σταθμούς της Μητρόπολης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η αυλή του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ντύθηκε τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τα παιδιά και τους γονείς του Παιδικού Σταθμού «Αναπνοή» που με μια όμορφη γιορτούλα έβαζαν τελεία στις δραστηριότητές τους.

Η τελεία μετατράπηκε σε θαυμαστικό όταν τα παιδιά με ζωντάνια, με χαρά, με συντονισμό, απέδωσαν δραματοποιημένα σκηνές από τον κόσμο της φύσης .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Στααυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του π. Γεωργίου Μίλκα, παραβρέθηκε στη γιορτή και ευλόγησε τα μικρά παιδιά, την «αναπνοή» της Μητροπόλεως, όπως εύστοχα είπε. Ευλόγησε και ευχαρίστησε τους γονείς καθώς και τους υπεύθυνους παιδαγωγούς: την Μαρία Χορέβα, διευθύντρια, τις κυρίες Άννα Σιδηροπούλου και Πελαγία Περπερίδου, δασκάλες, για το προσεγμένο παιδαγωγικό έργο τους. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχαριστίες ακόμη στους εθελοντές πρεσβύτερα Γεωργία Μίλκα (κυρά Παράδοση), Χρήστο Νευρίδη (μουσικό) και Αλέκα Πάνου (καθηγήτρια Αγγλικών).

Οι διακοπές του καλοκαιριού ανοίγουν παρένθεση στο έργο που επιτελείται στον Παιδικό Σταθμό. Όλα θα ξαναρχίσουν πιο όμορφα το Σεπτέμβριο…

2506neap.jpg
2506neap1.jpg
2506neap2.jpg
2506neap3.jpg
2506neap4.jpg
2506neap5.jpg
2506neap6.jpg
2506neap7.jpg
2506neap8.jpg


Ετικέτες