Ο Μητρ. Χίου ευχαριστεί τις Ι.Μ. που πρόσφεραν σημαντική βοήθεια στους πρόσφυγες

Loading...


«Στην παρούσα κατάσταση της κρίσεως, της ανάγκης, της ελλείψεως βασικών αγαθών, απαραιτήτων για την στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση πολλών προσφύγων συνανθρώπων μας, καθίσταται πολύ σημαντική και πολύτιμη αυτή η προσφορά βοηθείας και ενισχύσεως προς τους ενδεείς συνανθρώπους μας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητρ. Χίου. Αναλυτικά:

 

Η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών ευχαριστεί τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες: Κυθήρων κ. Σεραφείμ, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, και Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, για την φιλόχριστη πρωτοβουλία τους να προσφέρουν είδη ιματισμού και κλινοσκεπάσματα προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, προκειμένου να καλύψει πιεστικές ανάγκες εμπεριστάτων και δοκιμαζομένων προσφύγων αδελφών μας.

   Στην παρούσα κατάσταση της κρίσεως, της ανάγκης, της ελλείψεως βασικών αγαθών, απαραιτήτων για την στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση πολλών προσφύγων συνανθρώπων μας, καθίσταται πολύ σημαντική και πολύτιμη αυτή η προσφορά βοηθείας και ενισχύσεως προς τους ενδεείς συνανθρώπους μας. Η συμπαράσταση αυτή των Ιερών Μητροπόλεων ανάβει φως ελπίδας σε κάθε ανθρώπινη καρδιά και δίνει προς όλους αξιομίμητο υπόδειγμα αυθεντικής και γνήσιας κατά Χριστόν αγάπης, η οποία χαρακτηρίζει την ζωή της Εκκλησίας και εκφράζεται με την εν Χριστώ ενότητα μεταξύ των κατά τόπους Ιερών Μητροπόλεων και την συνείδηση ότι είμεθα μέλη του ιδίου Σώματος, δηλαδή της Εκκλησίας, με κεφαλή τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.Προσευχόμεθα ο Κύριος Ιησούς Χριστός να χαρίζει πλούσια τη Χάρη και την ευλογία Του σε όλους τους φιλανθρώπους αδελφούς μας και να βοηθήσει την ταλαιπωρουμένη Πατρίδα μας, ώστε πολύ σύντομα να εξέλθει από την παρούσα δεινή κρίση.

Ϯ Ο ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ & ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΜΑΡΚΟΣΕτικέτες