Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας διαμαρτυρήθηκε για την ενδεχόμενη καταστροφή χημικών στην Μεσόγειο

Loading...


Με λόγια αγάπης προς τους ανθρώπους που γέμισαν το Καφέ Κήπος στην φιλανθρωπική εκδήλωση για το Συσσίτιο της Μητροπόλεως Κυδωναία & Αποκορώνου,  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  κ.κ. Δαμασκηνός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη  και τις ευχαριστίες του, αναφέροντας ότι σε μία εποχή κρίσης αξιών αναδύεται από ανθρώπους της πόλεως μας έντονο το αίσθημα της ανθρωπιάς και της αγάπης.

Παράλληλα στην ομιλία του εξέφρασε και την έντονη διαμαρτυρία της Ιεραρχίας της Μεγαλονήσου σχετικά με την επικείμενη καταστροφή χημικών υλικών στην περιοχή της Μεσογείου, γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρές οικολογικές συνέπειες.

Τέλος ευχαρίστησε το μελετητικό γραφείο της κ. Νάνσυς Αγγελάκη Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, για την χορηγία της βραδιάς, τονίζοντας πως ο Θεός ποτέ δεν αφήνει κανένα και όποτε είναι ανάγκη ακόμα και τα οικονομικά του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου να έχουν εξασθενίσει, την στιγμή που υπάρχει πραγματική ανάγκη γίνεται κάτι και βρίσκεται λύση.

Λόγια συγκινητικά, βιωματικά και αληθινά τα λόγια του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος ευχαρίστησε τον άξιο Πρωτοσύγκελλο του Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη για την ακόμα μία φορά  επιτυχημένη διοργάνωση για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως μας, μαζί με την ομάδα συνεργατών του.

Λόγια που συγκίνησαν τους καλεσμένους καθώς και τον ιδιοκτήτη του Καφέ Κήπος κ. Βασίλειο Σταθάκη, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης, προχώρησε σε μία γεναιόδωρη πράξη, λέγοντας ότι σήμερα ο καφές είναι κερασμένος από τα κατάστημα.

Κατά την διάρκεια του καφέ ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης πέρασε από όλα τα τραπεζάκια χαιρετώντας κάθε μία παρέα χωριστά και μιλώντας πατερικά μαζί τους.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ιερείς της Μητροπόλεως
 εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του τόπου μας, καθώς και ευγενικά πρόσωπα συνανθρώπων μας που στηρίζουν με κάθε προσπάθεια το έργο της Μητροπόλεως μας στον δύσκολο καθημερινό αγώνα και αγωνία.
1Ετικέτες