Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης στον Αγιασμό του ιδρύματος “Αγ. Στυλιανός” (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τελέσθηκε, την Τρίτη, στο Νιάρχειο Ιδρυμα βρεφών και νηπίων «Ο Αγιος Στυλιανός» στην Αλεξανδρούπολη ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. Ανθιμος μαζί με τον παρεπιδημούντα στην Μητρόπολή Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο. Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο αρχιμ. π. Ειρηναίος Λαφτσής, η κ. Μαρία Λαμπούδη, ο κ. Αθανάσιος Καραγιάννης και ο κ. Χρήστος Παπαναστασίου.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε μετά το πέρας του Αγιασμού στα μικρά παιδιά να έχουν μία καλή σχολική χρονιά, να μάθουν πολλά και καλά πράγματα από τις δασκάλες τους και γενικά ο Άγιος Στυλιανός, ο προστάτης του Σταθμού να τους συντροφεύει και να τους προστατεύει από κάθε κακό στη ζωή τους. Στο τέλος οι δύο Μητροπολίτες ευλόγησαν και αγίασαν όλα τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου και τους δώρισαν από ένα πακετάκι με σχολικά είδη. Ο Μητροπολίτης κ.Ανθιμος ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο στους χώρους του Ιδρύματος και φωτογραφήθηκαν με τα μικρά παιδιά στις αίθουσες διδασκαλίας τους.

alex2.JPG
alex.JPG
alex1.JPG
alex3.JPG
alex5.JPG
alex6.JPG


Ετικέτες