Ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος γευμάτισε στο Δεκάζειο Γηροκομείο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Κοντά στους τρόφιμους και το προσωπικό του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης βρέθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Μαντινείς και Κυνουρίας κ.Αλάξανδρος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με όλους αλλά και άκουσε με ενδιαφέρον όσα είχαν να του πουν.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Μητρόπολης σημειώνεται: «Σήμερα Πέμπτη 12η Φεβρουαρίου 2015 επέλεξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Πρόεδρος του ΔΕΚΑΖΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», να βρεθεί πλησίον των τροφίμων και των εργαζομένων του Δεκαζείου Γηροκομείου Τριπόλεως, πλαισιούμενος εκ της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου κ. Θεοδώρας Μπρακουμάτσου, των μελών του Δ/Συμβουλίου, των λοιπών διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος, του Εφημερίου του Ιδρύματος και Ιερέων της πόλεως, με σκοπό να γευματίσουν όλοι μαζί, ανταλλάσοντας ευχές εν όψει της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αισθήματα αγάπης και συμπαράστασης στον πονεμένο γέροντα συνάνθρωπό μας, ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος για την άριστη συνεργασία τους και το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνουν για τους νοσηλευόμενους αδελφούς μας.

Αυτές οι ημέρες είναι ημέρες αγάπης και ημέρες όπου όλοι θέλουν να είναι μαζί με τις οικογένειές τους. Όμως οι συγκυρίες και πολλοί άλλοι λόγοι μετατρέπουν αυτές τις ημέρες σε μέρες θλίψεως για εκείνους που έχουν τους δικούς τους μακριά… δύσκολες για τους γέροντες που ακόμα και ένα άγγιγμα στο χέρι, μια γλυκιά κουβέντα και μια επίσκεψη στον δικό τους χώρο έχει σημασία, δίδει δύναμη και κουράγιο, γιατί τέτοιες συναντήσεις αγγίζουν την καρδιά τους, γλυκαίνουν την ψυχή τους και τους κάνουν να μην αισθάνονται περιθωριοποιημένοι.

Ευχόμαστε τέτοιες συναντήσεις και τέτοια γεύματα αγάπης να βρίσκουν μιμητές και να δίδεται η ευκαιρία σε όλους να βρισκόμαστε δίπλα στους εν ασθενεία και αδυναμία ευρισκομένους συνανθρώπους μας

+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας».

mantinias_geuma1.jpg
mantinias_geuma10.jpg
mantinias_geuma3.jpg
mantinias_geuma4.jpg
mantinias_geuma5.jpg
mantinias_geuma6.jpg
mantinias_geuma8.jpg


Ετικέτες