Ο Μαρωνείας Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Κατηχητικού της Μητρόπολης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με ιδιαίτερη χαρά ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Κατηχητικών Συνάξεων του Μητροπολιτικού Ναού.

Η αίθουσα γέμισε με παιδιά και ο κ.Παντελεήμων είχε την ευκαιρία να ακούσει επίκαιρα και όμορφα άσματα, ενώ με τη σειρά του έδωσε την ευχή του σε μικρούς και μεγάλους.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: «Το απόγευμα της Πέμπτης, 5ης Φεβρουαρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιττα των Κατηχητικών Συνάξεων και των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Μετά την ακολουθίαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων απηύθυνε λόγους δοξολογίας προς τον Θεόν και ευχαριστίας διά το επιτελούμενον πνευματικόν έργον της κατά Χριστόν καλλιεργείας των ψυχών.

Ακολούθως, επαίνεσε τας Κατηχητρίας διά τον ζήλον και την αγάπην με την οποίαν μορφώνουν τον Χριστόν, αφού εις μεν τους Κύκλους διδάσκεται εφέτος η Επιστολή του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, παραλλήλως δε επαίνεσε τα παιδιά, τα οποία παρακολουθούν και μετέχουν των νεανικών αυτών Συνάξεων, όπου τους προσφέρεται η κατά Χριστόν Αγωγή εν συνδυασμώ με την εκμάθησιν ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ ευχαρίστησε τους Εφημερίους του Μητροπολιτικού Ναού με την συμπαράστασιν των οποίων το έργον αυτό καρποφορεί».

kopipitas92.jpg
kopipitas27.jpg
kopipitas101.jpg
kopipitas112.jpg
kopipitas17.jpg
kopipitas37.jpg
kopipitas45.jpg
kopipitas63.jpg


Ετικέτες