Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος στην εορτή της Αγίας Μαρίνας στην Μυρτιά Αιγίου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου ο Μητροπολιτής Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος τιμώντας την μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας εις τον ομώνυμο Προσκυνηματικό Ναό στην Μυρτιά Αιγιαλείας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Καθηγούμενος της Παλαιφάτου Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας π. Καλλίνικος Πουλής ο οποίος και μίλησε για την ρώμη της Αγίας αλλά και για τις Αγίες μορφές της εποχής μας.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Λεόντιος Πετρίδης αδελφός της ως άνω Μονής εμίλησε για τον βίο της Αγίας Μαρίνας, κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό.

Εντύπωση προκαλεί κάθε χρόνο το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώνεται από την περιοχή της Αιγιάλειας αλλά και από όλο τον Νομό Αχαΐας που με υπομονή και καρτερία σπεύδουν να προσκυνήσουν την Θαυματουργό Εικόνα της Αγίας Μαρίνας.

Ο εφημέριος Οικ. π. Πέτρος Κορδοτός με ευλάβεια και αβραμιαία φιλοξενία υποδέχεται πιστούς και ιερείς κάθε χρόνο που προσέρχονται για να τιμήσουν την Αγία.

DSC00584.JPG
DSC00604.JPG
DSC00615.JPG
DSC00621.JPG
DSC00623.JPG
DSC00633.JPG
DSC00646.JPG
DSC00655.JPG


Ετικέτες