Ο Εσπερινός της Αγάπης στην περιφέρεια Δωρίδος(ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε χαρμόσυνο κλίμα και με λαμπρότητα τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στην περιφέρεια Δωρίδος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Θεοκτίστου, τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στην απομακρυσμένη Αρχιερατική περιφέρεια Δωρίδος, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της περιφερείας Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη, αρκετών ιερομονάχων, μοναχών, μοναζουσών και των ιερέων της περιφερείας Δωρίδος.

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην περιφέρεια Δωρίδος τελέστηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος, ενώ πριν την έναρξη του Εσπερινού, έγινε επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου στον είσοδο της Ιεράς Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος, μετέφερε το χαρμόσυνο μήνυμα της λαμπροφόρου Αναστάσεως, τις Πασχάλιες ευχές του και διένειμε σε όλους τους πιστούς που παρευρέθηκαν από τα γύρω χωριά της Δωρίδος τα πατροπαράδοτα κόκκινα αυγά.

Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην εορταστική τράπεζα της Ιεράς Μονής, όπου πολλοί πιστοί και κληρικοί συνέφαγαν με τα του Σεβασμιωτάτου. 

 

 

 

 

 Ετικέτες