Ο Γλυφάδας Παύλος στον Υπουργό Υγείας

Loading...


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, το απόγευμα της Τετάρτης 12ης Αυγούστου, επισκέφθηκε τον εξοχώτατο Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Υπουργείο, προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα υγείας και κοινωνικής μέριμνας, που άπτονται των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 Στη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος εξήρε το εκκλησιαστικό φρόνημα του κ. Υπουργού κατά την τελετή Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης, αλλά και την αγωνιστική στάση του στα προβλήματα της πολύπαθης Ελληνικής κοινωνίας.

Ιδιαιτέρως έγιναν αναφορές σε θέματα δυσλειτουργίας και ελλείψεων του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας και του Κέντρου Αποκαταστάσεως Αποθεραπείας Παίδων (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας, καθώς και στα ποικίλα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Σεβασμιώτατος, ως Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά την εκεί σύντομη θητεία του.

Ο  Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής άκουσε με πολλή προσοχή όλα τα θέματα και υποσχέθηκε άμεση δρομολόγηση για επίλυση των προβλημάτων. Το εξαίρετο ήθος, η ταπείνωση, η απλότητα και η κατανόηση του κ. Κουρουμπλή, αποτελούν αρετές για μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και εχέγγυα για επιλογές σε υπεύθυνες θέσεις διακονίας του Ελληνικού λαού. Ετικέτες