Ομιλία του Επισκόπου Επιδαύρου Καλλίνικου στο Προσκύνημα του Αγ.Ιγνατίου στη Ζόγκα Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στα πλαίσια του προσκυνήματος της τίμιας κάρας του αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στο ομώνυμο Ιερό προσκύνημα του Αγίου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδος, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος μίλησε στο Συνεδριακό κέντρο του προσκυνήματος, με θέμα: «Η εκκλησιαστική ενότητα κατά τον άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο».

Προηγήθηκε εσπερινός και ιερά Παράκλησις στον Άγιο Ιγνάτιο. Στην ομιλία του Επισκόπου Καλλινίκου παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και αρκετός κόσμος. Την τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου έφερε στην Αργολίδα με κάθε λαμπρότητα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015. Το ιερό λείψανο υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, κλήρος και λαός.

Το Ιερό Προσκύνημα «Άγ. Ιγνάτιος ο Θεοφόρος», είναι ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, κτισμένο στον ημιορεινό οικισμό Ζόγκα Ελληνικού, επαρχίας Άργους, Νομού Αργολίδος. Κτίτωρ και ψυχή του όλου Προσκυνήματος είναι ο αγιορείτης Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος, αδελφός της εν Άθω Ιεράς Μονής του Οσίου Γρηγορίου.

ZOGKA1.jpg
ZOGKA2.jpg
ZOGKA3.jpg
ZOGKA4.jpg
ZOGKA5.jpg
ZOGKA6.jpg
ZOGKA7.jpg
ZOGKA8.jpg
ZOGKA9.jpg
ZOGKA10.jpg
ZOGKA11.jpg
ZOGKA12.jpg
ZOGKA13.jpg
ZOGKA14.jpg
ZOGKA15.jpg
ZOGKA16.jpg
ZOGKA17.jpg
ZOGKA18.jpg
ZOGKA19.jpg


Ετικέτες