Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Αγίας Τριάδας στη Μιδέα(ΦΩΤΟ)

Loading...


Με μουσικοχορευτική εκδήλωση στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας και κεντρική πλατεία του χωριού ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων. 

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας-Μιδέας, τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια η μικτή χορωδία και ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους με χοράρχη τον Ι.Χαβιαρλή, και χόρεψαν το «Εργαστήρι Ελληνικού Χορού» και το χορευτικό τμήμα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας-Μιδέας.
 

Η κατάμεστη από κόσμο πλατεία χειροκρότησε τα χορευτικά τμήματα και τους μουσικούς, ενώ την «παράσταση έκλεψε» ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας π. Γεώργιος Μητροσύλης ο οποίος τραγούδησε το παραδοσιακό τραγούδι «Λελούδι της Μονεμβασιάς».
 

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Το πρωί της εορτής Δευτέρα 1 Ιουνίου τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία στην Αγία Τριάδα Μιδέας χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου .