Νέος Εφημέριος στη Μητρόπολη Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Κυριακή 26ην – 10 -2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα περικαλλή Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου Μελισσίου με την ευκαιρία της μνήμης του Μυροβλήτου Αγίου Μεγαλομάρτυρος και θαυματουργού.

Μετά την Θ. Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επίκαιρα στο πλήθος των πιστών, που τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη του Μεγαλομάρτυρος.

Παρουσίασε και τον νέο Εφημέριο στην κενή αυτή Ενοριακή θέση του συγκεκριμένου Ι. Ναού, τον Ιερέα π. Γεώργιο Καλαντζή, Εφημέριο έως τώρα του Ι. Ναού Αγ. Κων/νου και Ελένης Λεχαίου, ο οποίος παρίστατο λειτουργών και ο οποίος θα μετατεθεί προς τον σκοπό αυτό.

Οι πιστοί συγκινημένοι στο άκουσμα της αποκτήσεως Εφημερίου, τον οποίον εστερήθησαν από του έτους 2011, όταν εκοιμήθη ο ρέκτης και κτήτορας του Ναού των Ιερεύς τους μακαριστός π. Γεώργιος Σταματούλης, εξεδήλωσαν την ευχαρίστησή τους με ευγνώμονες επευφημίες και χειροκροτήματα προς τον Μητροπολίτη μας, κ. Διονύσιο που παρά τις αντίξοες συνθήκες, όσον αφορά στον διορισμό νέων Εφημερίων, φρόντισε με την ποιμαντική ευθύνη που τον διακατέχει και την ανύστακτη φροντίδα του για την πλήρωση της κενής αυτής Εφημεριακής θέσεως προς εξυπηρέτηση των πιστών της κωμοπόλεως του Μελισσίου, υποδεχθέντες τον νέο Εφημέριό τους με την Εκκλησιαστική ιαχή Α Ξ Ι Ο Σ.

korintohs-efimerios.jpg
korintohs-efimerios1.jpg
korintohs-efimerios2.jpg
korintohs-efimerios3.jpg
korintohs-efimerios4.jpg
korintohs-efimerios5.jpg
korintohs-efimerios6.jpg


Ετικέτες