Μια πρωτότυπη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3.1.2016, Πρωτοχρονιάτικη Συμφωνική Συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών της Ιεράς Μητροπόλεως και του Φιλανθρωπικού της έργου, γενικώτερα.

           Την συμφωνία προσέφερε ως αντίδωρο στην Ιερά Μητρόπολη ο ευλαβέστατος νέος Γεώργιος Γαλάνης Μαέστρος, ο οποίος περάτωσε τις μουσικές του σπουδές στο εξωτερικό με υποτροφία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Μαζί του η υψίφωνος και εκ Πατρών επίσης καταγομένη Βασιλική Καραγιάννη και ο βαρύτονος Τάσος Αποστόλου.

          Το θαυμάσιο μουσικό σύνολο της Αθηναικής συμφωνικής Ορχήστρας ΝΕΩΝ- ΑΣΟΝ, διηύθυνε ο μαέστρος Γεώργιος Γαλάνης, ενώ ενδιαμέσως με παρεμβάσεις εξηγούσε, περί των μουσικών δρωμένων, ο Καθηγητής κ. Παύλος Σεργίου, ο οποίος με το ζωντανό λόγο του πέρασε θαυμάσια μηνύματα για την ζωή.

          Την συμφωνική Συναυλία προλόγισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αθλητικό Σύλλογο των Πατρών «Προμηθεύς», για την συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, ώστε να πραγματοποιηθή η συναυλία, αλλά και όλους τους χορηγούς.

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες