Μητρ. Πατρών: H σημερινή εποχή ζει την δική της πνευματική σήψη & την ξέφρενη πορεία της στην εκκοσμικευμένη κοινωνία(ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Κυριακή 20. 12.2015 ο Σεβασμιώτατος Mητρ. Πατρών έπειτα από την ευγενή πρόσκληση που του απηύθυναν οι νέοι και οι νέες του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, ωμίλησε στην σύναξη που πραγματοποιείτε κάθε δεύτερη Κυριακή στο αρχονταρίκι της Ενορίας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

          Ο Σεβασμιώτατος, στους 60 και πλέον νέους και στις νέες που συμμετείχαν στη σύναξη, ωμίλησε με λόγια πατρικά και με γλαφυρότητα ανέλυσε το νόημα της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, προεκτείνοντάς το στη σημερινή εποχή, που ζεί την δική της πνευματική σήψη και την ξέφρενη πορεία της στην εκκοσμικευμένη κοινωνία.

        Οι Νέοι με προσοχή άκουσαν τον Σεβασμιώτατο και του έθεσαν ερωτήσεις για ζητήματα που τους απασχολούν προκειμένου να λάβουν την απάντηση στα ερωτήματά τους και την λύση στα προβλήματά τους.

 Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον υπεύθυνο της Συνάξεως, πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Αμβρόσιο Γκουρβέλο, αλλά και τα παιδιά που με την ωραία και αγνή τους παρουσία ομορφαίνουν την κοινωνία μας.

 Ετικέτες