Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος συναντήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος

Loading...


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιο, είχε χθες το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα στο γραφείο του κ. Ιγνατίου, ο κ. Μπέος εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της τοπικής εκκλησίας, ιδιαίτερα δε σε ό,τι αφορά την κοινωνική και φιλανθρωπική του διάσταση, σε μια ιδιαίτερα ζοφερή περίοδο για το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας.
Ο κ. Αχιλλέας Μπέος υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο ουσιαστικής στήριξης κάθε αναξιοπαθούντα πολίτη, με ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας στο πλαίσιο της πολιτικής και του σχεδιασμού που έχει για το Δήμο Βόλου, μαχόμενος παράλληλα για την εξάλειψη του φαινόμενου της φτώχιας και της εγκατάλειψης.

Ο Μητροπολίτης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Αχιλλέα Μπέο και σημείωσε ότι η κοινωνία μας έχει ανάγκη από κάθε προσπάθεια και συνεισφορά που αποσκοπεί στη συνοχή της και στην προσφορά στον άνθρωπο