Με επισημότητα ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στους Θρακομακεδόνες (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με μεγαλοπρέπεια τελέστηκε, το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου 2015, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδος, στον φερώνυμο Ιερό Ναό Θρακομακεδόνων.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου, κ.κ. Θεόδωρος. Κορυφαία στιγμή του εορτασμού η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αχαρνών, των ιερέων του Δήμου Αχαρνών, επίσημων προσκεκλημένων και πλήθους πιστών.

Παραβρέθηκαν, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Σιδηρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Χάρης Δαμάσκος, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλιούρας και Ελένη Σαξανίδη, ο πρόεδρος ΔΗΦΑ Γεώργ. Δασκαλάκης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αναστάσιος Χίος, Ηλίας Ζητούνης και Γιώργος Σταύρου, η πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων κα Δουρίδα, ο πρώην Δήμαρχος Θέμις Οικονόμου, ο πρώην Κοινοτάρχης Σάββας Βασιλειάδης, ο Δρ Λαμπρινός Πλατυπόδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Κατσανδρής κ.α.

Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με την συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων «Παραδοσιακή Αναβίωση» από τις Αχαρνές και του Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ: Γιώργος Νιώρας