Μεγάλη επιτυχία στη συνεστίαση αγάπης της Ι.Μ. Αρτης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, συγκινητική ήταν και φέτος η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα της Μητρόπολη Αρτης.

Η συνεστίαση αγάπης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/2) στο κτήμα «Μάρος» στέφθηκε με επιτυχία, χάρις στην αγάπη και πηγαία στήριξη Κλήρου, αρχόντων, επαγγελματιών και απλών ανθρώπων που κατέκλυσαν τον πολυχώρο.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.Ιγνάτιος συνεχάρη τον υπεύθυνο της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» π.Ευάγγελο Τράμπα καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για τις επίπονες δράσεις, τόσο για την επιτυχή διοργάνωση της συνεστίασης, όσο και για την καθημερινή λειτουργία της τράπεζας τροφίμων, ταγμένη στον όμορφο αγώνα της φιλανθρωπίας και της ανιδιοτελούς αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ευχαρίστησε δε, ιδιαιτέρως, τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτης, που με τους παραδοσιακούς ήχους τους συνέβαλαν στη δημιουργία μιας όμορφης ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας.

Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού Άρτης κ. Βασίλειος Τσίρκας (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), κ. Γεώργιος Στύλιος (Ν.Δ.), ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων (Υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού) κ. Νικόλαος Λιόντος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηπείρου κ. Δημήτριος Βαρέλης, κα. Αναστασία Σίμου, κ. Ντίνος Παπαδημητρίου, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αρταίων κα. Βίκυ Βασιλάκη, ο Διοικητής Κ.Ε.Ν. Άρτης Αν/χης (ΠΖ) κ. Γεώργιος Αθανασίου, ο Πολιτευτήςκαι τέως Βουλευτής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) κ. Χρήστος Γκόγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτης κ. Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γιώτης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων με Τρία Τέκνα Νομού Άρτης και ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Άρτης) κ. Γεώργιος Βασιλείου.

_MG_0208.JPG
_MG_0217.JPG
_MG_0223.JPG
_MG_0231.JPG
_MG_0567.JPG
_MG_0619.JPG


Ετικέτες