Μεγάλη ανταπόκριση στην κοπή της Αγιοβασιλόπιττας της Μητροπόλεως Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Εκατοντάδες συνανθρώπων μας, ανταποκρίθηκαν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της Μητροπόλεως Κυδωνίας για την ενίσχυση των συσσιτίων και έδωσαν δυναμικό παρόν και σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, που την πλαισίωσαν μουσικά η καλλιτέχνης Στέλλα Κονιτοπούλου, ο κρητικός καλλιτέχνης Γιώργος Χαιρέτης με το συγκρότημά του και ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος »οι Βιγλάτορες».

Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός, αν και σήμερα δεν είναι κοντά μας ένεκεν ενός μη ανησυχητικού κρυολογήματος, είναι ο καπετάνιος μας και όλοι οι ιερείς και οι συνεργάτες του καθημερινά προσπαθούν να βοηθήσουν και να διακονήσουν, με την αρωγή όλων εσάς προκειμένου να δώσουν χαρά σε όσους έχουν ανάγκη. Είμαστε οι διαχειριστές του δικού σας έργου, της δικής σας αγάπης για όλους εκείνους που καθημερινά αντιμετωπίζουν και βιώνουν το δικό τους Γολγοθά…

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της Μητροπόλεως τιμητική απονομή στην Cyta Ελλάδος, όπου για τέταρτη συνεχή χρονιά προσφέρουν μέρος από το εβδομαδιαίο κρέας στο Κεντρικό Συσσίτιο. Το δώρο παρέλαβε ο εκπρόσωπος της Cyta Ελλάδος κ. Ιωάννης Κουναλάκης.

Επίσης εκ μέρους του Συνδέσμου εφημερίων αποδόθηκαν έπαινοι στον Πρωτ. Γεώργιο Σεργάκη που αποφοίτησε από την παιδαγωγική ακαδημία, στον π. Εμμανουήλ Νικολακάκη και π. Κων/νο Καραϊσκάκη που βγήκαν στην σύνταξη, έπειτα από πολύχρονη διακονία, καθώς και στην θυγατέρα του Πρωτ. Εμμανουήλ Βαλσαμάκη που αποφοίτησε επίσης από το παιδαγωγικό τμήμα.

Κατόπιν τα όμορφα και αγαπημένα παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια δεν άργησαν πολύ από το να γεμίσουν την πίστα με χορευτές όλων των ηλικιών και κυρίως νέων ανθρώπων.

Όταν γίνεται κάτι με αγάπη και είναι αληθινό ο Θεός το ευλογεί, μακάρι κάθε χρόνο να αυξάνεται η χαρά του κόσμου και να μειώνεται η δυστυχία.

2202pit (1).jpg
2202pit (2).jpg
2202pit (3).jpg
2202pit (4).jpg
2202pit (5).jpg
2202pit (6).jpg
2202pit (7).jpg
2202pit (8).jpg
2202pit (9).jpg
2202pit (10).jpg

 Ετικέτες