Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτάνευση Εικόνος στην Αγία Τριάδα Αμπελοκήπων(ΦΩΤΟ)

Loading...


Με τον Μεθέορτο Εσπερινό και τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος που πραγματοποιήθηκε χθες, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αμπελοκήπων. 

Xθες το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ναζιανζού κ. Θεοδωρήτου ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στον Μεθέορτο Εσπερινό προεξήρχε και πάλι, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος, με τη συμμετοχή πλήθους ιερέων κατά τη Λιτάνευση. Η περιφορά της Ιεράς Εικόνας διέσχισε τις οδούς Κηφισίας, Πανόρμου, Σεβαστουπόλεως, με ενδιάμεση στάση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, όπου και αναπέμφθηκε δέηση υπέρ υγείας των ασθενών.

 Μετά το πέρας της λιτάνευσης ο κ. Θεοδώρητος μετέφερε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου και συνεχάρη τους ιερείς του Ναού και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την οργάνωση της αποψινής πανηγύρεως της Αγίας Τριάδος. Εκ μέρους των εφημερίων του Ναού ο Αρχιμανδρίτης π. Κωνσταντίνος Ραμιώτης, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο που λάμπρυνε με την παρουσία του την πανήγυρη, το Τμήμα Ασφαλείας και την Τροχαία για την παρουσία τους στην Ιερά Λιτάνευση, καθώς και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες