Κατηχητικές-Υποδειγματικές Θείες Λειτουργίες για μαθητές από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Βόλου και του 1ου Λυκείου Αλμυρού, λειτούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος την Τρίτη 10/2 και την Τετάρτη 11/2 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου και στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού αντίστοιχα.

Ο κ. Ιγνάτιος τέλεσε και τις δυο ημέρες κατηχητική – υποδειγματική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία τη μεν Τρίτη ο Θεολόγος Καθηγητής κ. Σωτήριος Τσιτσιρίγκας, τη δε Τετάρτη ο Αρχιμ. Γεώργιος Γιαννιός ανέλυαν στα παιδιά τα βασικά σημεία της Θείας Λειτουργίας και του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος κάθε Θείας Λειτουργίας ο κ. Ιγνάτιος μαζί με το αντίδωρο, διένειμε σε όλα τα παιδιά την Καινή Διαθήκη και ψηφιακούς δίσκους με τη ζωή του Χριστού.

Η πρωτοβουλία της κατηχητικής – υποδειγματικής Θείας Λειτουργίας, βρίσκει θερμή ανταπόκριση από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων. Γι αυτό το λόγο, τον τελευταίο χρόνο, ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις που δέχεται από αρκετά σχολεία για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

MATHIKI_SEV01.jpg
MATHIKI_SEV03.jpg
MATHIKI_SEV04.jpg
MATHIKI_SEV07.jpg
MATHIKI_SEV08.jpg
MATHIKI_SEV18.jpg
MATHIKI_SEV20.jpg


Ετικέτες