Ιερό Μνημόσυνο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας (φωτο)

Loading...


Ιερό Μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των κατά καιρούς πεσόντων στους αγώνες του Έθνους μας και εν καιρώ ειρήνης τελειωθέντων Στρατιωτικών, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το πρωί, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας, που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
Στο Ιερό Μνημόσυνο παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κα. Ελένη Μακρή –  Θεοδώρου, κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Χειμάρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Ταξίαρχος Γεώργιος Σουγλιέρης,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Κωνσταντίνος Νικολάου, ο Φρούραρχος Λαμίας Συνταγματάρχης Ηρακλής Ευαγγελίου, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Βασίλειος Μπέλλος, και άλλοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες του ΚΕΥΠ και άλλων Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής.

Μετά την επιμνημόσυνο δέηση ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον τάφο του αειμνήστου προκατόχου του, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού, όπου ετέλεσε τρισάγιο και ευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του.

1

1

1

1Ετικέτες