Η φανέλα με το «9» στον Μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με σύνθημα «Βάζουμε ΓΚΟΛ στην ανθρωπιά» διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας «Αγάπης» μεταξύ του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοκκινόραχης και μεικτής ομάδας των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Τη διοργάνωση του αγώνα είχαν αναλάβει ο Π.Α.Ο Κοκκινόραχης και το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου προς ενίσχυση των ιδρυμάτων της τοπικής Εκκλησίας.

Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος κατά την διάρκεια του ημιχρόνου μίλησε στους παρευρισκόμενους τονίζοντας τη συμβολή του αθλητισμού και του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ στην οικοδόμηση υγιών – ψυχικά και σωματικά – προσωπικοτήτων. Παράλληλα, συνεχάρη τους διοργανωτές για την αξιέπαινη και γεμάτη μηνύματα πρωτοβουλία τους.

Από την πλευρά της ομάδας της Κοκκινόραχης ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Καρμοίρης και ο Ταμίας κ. Χριστόφορος Βεργόπουλος ευχαρίστησαν τον σεπτό Ποιμενάρχη για την παρουσία του και για όλα όσα έχει προσφέρει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας, ενώ του προσέφεραν ως συμβολικό δώρο, μία φανέλα της ομάδας τους με τον αριθμό ‘’9’’, όσα δηλαδή είναι και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος αντιπρόσφερε ένα αναμνηστικό από τον εορτασμό της συμπλήρωσης χιλίων ετών από την κοίμηση του Πολιούχου της Σπάρτης Οσίου Νίκωνος του Μετανοείτε καθώς και δώρα πνευματικής οικοδομής.

0405sparti.jpg
0405sparti1.jpg
0405sparti2.jpg
0405sparti3.jpg
0405sparti4.jpg


Ετικέτες