Η Πυροσβεστική Υπηρεσία τίμησε τον Μητροπολίτη Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Τριών Παίδων των εν Καμίνω, Προστατών Αγίων του Πυροσβεστικού Σώματος, την Κυριακή της προ Χριστού Γεννήσεως, το προηγούμενο βράδυ, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Korinthian Palace χοροεσπερίδα, στην οποία ανάμεσα σε άλλους επίσημος προσκεκλημένος ήταν και ο Σεβασμιώτατος Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Η Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος του Νόμου μας, δια χειρών του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννη Καπάκη βράβευσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, απονέμοντάς του μία Πυροσβεστική Σφύρα, για την πολύτιμη προσφορά του στο Σώμα με την δωρεά των έξι (6) πυροσβεστικών οχημάτων και την συμμετοχή στην επισκευή και άλλου πυροσβεστικού οχήματος παροπλισμένου αλλά πολύ χρήσιμου.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης ευχαρίστησε όλο το Σώμα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, με κίνδυνο την ζωή τους, προκειμένου να διατηρήσουν τα δάση μας ‘’ζωντανά’’ και χάρηκε ιδιαίτερα διότι τα οχήματα, που προσφέρθηκαν στην Υπηρεσία, συνέβαλαν στην προσπάθεια που κατεβλήθη, ιδίως την περασμένη αντιπυρική περίοδο, η οποία κατέταξε την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού Κορινθίας ως «πρώτη» με τις λιγότερες πυρκαγιές πανελλαδικά.

103_4356.JPG
103_4363.JPG
103_4365.JPG
103_4370.JPG


Ετικέτες