Η Μητρόπολη Ξάνθης για την «Εισαγωγή στην Εξομολογητική»

Loading...


Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου πραγματοποιήθηκε η 4η Θεματική Ενότητα του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Εισαγωγή στην Εξομολογητική», το οποίο παρακολούθησαν 35 πνευματικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ενότητα αυτή έγινε η ανακεφαλαίωση των όσων αναπτύχθηκαν στις προηγούμενες ενότητες, από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης  π. Ιωακείμ Μούκανο. Ακολούθησε η παρουσίαση και συζήτηση στην ολομέλεια των εργασιών των εκπαιδευομένων κληρικών καθώς και η αξιολόγηση των εκπαιδευομένων.

Στην συνάντηση είχαμε την ευλογία της παρουσίας του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Αδαμαντίου Αυγουστίδη, Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις εμπειρίες του από την μέχρι τούδε εφαρμογή του προγράμματος.

Το πρόγραμμα περατώθηκε με προσλαλιά του ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και ενεθάρρυνε τους πατέρες να συμμετάσχουν και στα μελλοντικά προγράμματα επιμόρφωσης, την ευθύνη και το συντονισμό των οποίων έχει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης.  Ετικέτες