Η Μητρόπολη Γουμενίσσης προσέφερε αναλώσιμα υλικά στο τοπικό νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Επίσκεψη ενημέρωσης σε επίπεδο κατεπείγουσας συνεργασίας με άμεσο κοινωνικό αντίκρισμα είχαν σήμερα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ. Δημήτριο ο ελλόγιμος (αν.) Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Στυλιανός Βαμβίνης και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Νικόλαος Καπουτζής.

Με δεδομένες τις δυσαναπλήρωτες πλέον ανάγκες λειτουργίας, ο Μητροπολίτης πρόθυμα και άμεσα προσέφερε όλη την ποσότητα από επιδέσμους, αποστειρωμένα γάντια, επιθέματα και άλλο υγειονομικό υλικό, που κατόρθωσε να διασφαλίσει η Μητρόπολη από την ενορία του Βούπερταλ Γερμανίας.

Επρόκειτο για πολύτιμο αντίδωρο φιλοτίμων εκεί μεταναστών ενοριτών, με επικεφαλής την δραστήρια νοσηλεύτρια Γεωργία Μανφρέντι, για την εκ νέου μηνιαία ποιμαντική προσφορά του εφημερίου μας π. Εμμανουήλ Λεβαντή την καλοκαιρινή περίοδο. Ανταποδίδοντες την εκατέρωθεν θυσία Μητροπόλεως-Κληρικού, σε μια περίοδο με αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, συγκέντρωσαν κι εκείνοι αυτό το υγειονομικό υλικό και το απέστειλαν μέσῳ του κληρικού για τη συνοριακή Μητρόπολη.

Πιστεύουμε ότι ο αυθορμητισμός, η φιλοτιμία και η λεβεντιά θα εμπνεύσουν και άλλους συνδρομητές, για να συνεχίσει να λειτουργεί το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ.Γουμένισσας και να εξυπηρετείται ιατρικά και νοσηλευτικά ο κόσμος μας.

IMG_0377.JPG
IMG_0383.JPG


Ετικέτες