Η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στην Ι.Μ. Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το απόγευμα της Δευτέρας, 19ης Οκτωβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθίαν του εσπερινού στο εντός του αυλείου χώρου του Αστυνομικού Μεγάρου Ροδόπης εορτάζοντος Παρεκκλησίου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, όπου ευλόγησε τους προσφερθέντας άρτους και ωμίλησε επικαίρως.

Με την ευκαιρίαν του εορτασμού αυτού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θυσιαστικήν προσφοράν των υπηρετούντων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και επικαλέστηκε την ευλογίαν του Θεού και την προστασίαν του Αγίου Αρτεμίου στην καθημερινή τους ζωή για τη διαφύλαξη και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, καθώς και στην προάσπιση της εννόμου Τάξεως.

Το πρωί της Τρίτης, 20ης Οκτωβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη της Δοξολογίας επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Κατ’ αυτήν παρέστησαν: ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, οι Αστυνομικοί Υποδιευθυνταί, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Αστυνομικοί και εργαζόμενοι, εκπρόσωποι των Αρχών του Νομού και της πόλεως.

Μετά την Δοξολογικήν δέησιν και την αρτοκλασίαν ανεγνώσθη η ημερησία διάταξις του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στο μνημείον που ευρίσκεται έμπροσθεν του Μεγάρου της Αστυνομικής Διευθύνσεως Ροδόπης ανεπέμφθη επιμνημόσυνη δέησις υπέρ αναπαύσεως των Αστυνομικών των πεσόντων εις την εκτέλεσιν του καθήκοντος ή εκοιμήθησαν ειρηνικώς.

2110maron.jpg
2110maron1.jpg
2110maron2.jpg
2110maron3.jpg
2110maron4.jpg


Ετικέτες