Επιτυχές του Συνέδριο Νεότητας της Μητρόπολης Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κατηχητών από τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς το Ετήσιο Συνέδριο Νεότητος στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων «Πειραϊκό Χωριό» στην Παιανία Αττικής.

Τις εργασίες του συνεδρίου κόσμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ ο οποίος υπήρξε και κύριος ομιλητής του Συνεδρίου με θέμα εισηγήσεως «Ο προσωπικός Αγιασμός των διακονούντων στο έργο της Κατηχήσεως». Εισηγητής στο συνέδριο υπήρξε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα: «Ο ανθρώπινος βίος ως ευχαριστία».
Συντονιστής στην Ημερίδα υπήρξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Κρητικός.

Στις εργασίες του συνεδρίου που ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 έλαβαν μέρος τα στελέχη που διακονούν στο νεανικό έργο από όλες τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Το Σάββατο υπήρξαν παράλληλες συνεδρίες σε ομάδες ανά βαθμίδα κατήχησης ενώ την Κυριακή το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις δύο κεντρικές ομιλίες, την παράδοση των διορισμών στους κατηχητές και τους Ιερείς Νεότητος.

Πλούσιο γεύμα παρετέθη από το Γραφείο Νεότητος σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

synedrio1.JPG
synedrio10.JPG
synedrio11.JPG
synedrio12.JPG
synedrio13.JPG
synedrio2.JPG
synedrio3.JPG
synedrio4.JPG
synedrio5.JPG
synedrio6.JPG
synedrio7.JPG
synedrio8.JPG
 Ετικέτες