Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κληρικών στη Μητρόπολη Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


του Ευάγγελου Μπουγιώτη

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία κύκλος εκπαιδευτικού προγράμματος στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, για την επιμόρφωση των κληρικών της Μητροπόλεως με θέμα η Ποιμαντική προσέγγιση του παιδιού και του εφήβου στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα γίνεται με την συνεργασία του Ιδρύματος ποιμαντικής επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Τις εργασίες της έναρξης του επιμορφωτικού προγράμματος ευλόγησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Εισηγητής ήταν ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, Ψυχίατρος, καθηγητής Θεολογικής Ε.Κ.Π.Α.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του επιμορφωτικού προγράμματος. Κατόπιν ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον εισηγητή του Προγράμματος, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη και τους συμμετέχοντες Ιερείς.

Ακολούθως, ο π Αδαμάντιος Αυγουστίδης εξέφρασε ευχαριστίες προς τον οικείο Μητροπολίτη και τον συνεχάρη διά την πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί έμπρακτο μέριμνα εις την ενάσκηση της ποιμαντικής διακονίας και ιδιαιτέρως των νέων. Ο π. Αδαμάντιος αφού ανέφερε τους στόχους του προγράμματος αλλά και την αναγκαιότητα οι Ιερείς να επιμορφώνονται για να ακολουθούν την σύγχρονη εποχή που ζούμε. Κατόπιν ο πατέρας Αδαμάντιος ανέπτυξε το θέμα της παρουσίασης του: Το παιδί και γονεϊκή συντροφική σχέση.

MHTROPOLH1.jpg
MHTROPOLH2.jpg
MHTROPOLH3.jpg
MHTROPOLH4.jpg
MHTROPOLH5.jpg
MHTROPOLH6.jpg
MHTROPOLH7.jpg
MHTROPOLH8.jpg
MHTROPOLH9.jpg


Ετικέτες